Napels / Vervoer vliegveld Napels

Van en naar vliegveld Napels

Vervoer van de luchthaven naar het centrum van Napels

vervoer vliegveld Napels

Hoe komt u van de luchthaven 'Aeroporto di Napoli' in het centrum van Napels? Alle tips over het vervoer tussen het vliegveld en Napels (Italië).

Van vliegveld naar hotel in Napels

Wanneer u naar Napels vliegt zult u landen op Aeroporto di Napoli (NAP) 'Ugo Niutta' - 'Capodichino'. De luchthaven ligt op slecht 6 kilometer afstand van het centrum van Napels en u heeft de keuze uit een aantal opties om uw hotel te bereiken.

1) Alibus Shuttle

De goedkoopste optie om van het vliegveld naar het centrum van Napels te gaan is de Alibus Shuttle van vervoersmaatschappij ANM:

  • Stops vanaf het vliegveld: Piazza Garibaldi (Centraal Station) - Immacolatella/Porta di Massa - Molo Angioino/Beverello (Stazione Marittima).
  • De rit naar het centraal station duurt 15 minuten. Op het station kunt u overstappen op de metro van Napels.
  • Bussen rijden tussen 6:00 en 0:00 uur en vertrekken gemiddeld 3 keer per uur (zie schema vertrektijden)
  • Een enkele reis kost 5 euro. U kunt de tickets bij het ANM punt op de luchthaven of centraal station kopen. Ook kunt u tickets via deze officiële website vooraf kopen. Let op dat u uw ticket afstempelt wanneer u de bus betreedt!

2) Taxi

Doordat de luchthaven dicht bij het centrum ligt zijn taxi's zeer goed betaalbaar. U vindt de taxi's meteen tegenover de aankomsthal. Taxi's werken met een vast tarief, afhankelijk van de wijk van uw hotel, de extra bagage en avondtoeslagen. Een normale rit naar een hotel in het centrum zal tussen de 20 en 27 euro kosten.

3) Privé transfer naar hotel

Zin in een zorgeloze vakantie? Boek dan vooraf de ophaalservice zodat uw privé transfer in de aankomsthal van de luchthaven al met een naambordje op u staat te wachten. Een privé transfer is in Napels erg goedkoop en heeft u al vanaf slechts 33 euro en kunt u eenvoudig online reserveren.

vliegveld Napels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.63%) 208 reviews
13 september 2021 : "Fantastische stedentrip in Napels en Italië gehad, mede door de goede reistips voor de bezienswaardigheden van Napels."