Napels / Vervoer vliegveld Napels

Van en naar vliegveld Napels

Vervoer van de luchthaven naar het centrum van Napels

vervoer vliegveld Napels

Hoe komt u van de luchthaven 'Aeroporto di Napoli' in het centrum van Napels? Alle tips over het vervoer tussen het vliegveld en Napels (Italië).

Van vliegveld naar hotel in Napels

Wanneer u naar Napels vliegt zult u landen op Aeroporto di Napoli (NAP) 'Ugo Niutta' - 'Capodichino'. De luchthaven ligt op slecht 6 kilometer afstand van het centrum van Napels en u heeft de keuze uit een aantal opties om uw hotel te bereiken.

1) Alibus-Terravision Shuttle

De goedkoopste optie om van het vliegveld naar het centrum van Napels te gaan is de Terravision - Alibus Shuttle van vervoersmaatschappij ANM:

  • Alibus stops vanaf het vliegveld: Piazza Garibaldi (Centraal Station) - Immacolatella/Porta di Massa - Molo Angioino/Beverello (Stazione Marittima).
  • De rit naar het centraal station duurt 20 minuten. Op het station kunt u overstappen op de metro van Napels.
  • Bussen rijden tussen 6:00 en 0:00 uur en vertrekken gemiddeld 3 keer per uur (zie schema vertrektijden)
  • Een enkele reis kost 5 euro. U kunt de Alibus tickets bij het ANM punt op de luchthaven of centraal station kopen. Tip: U kunt ook alvast online uw tickets boeken via de Bus Naples AirportTerravision website.

Bus Naples AirportBoek uw tickets

2) Taxi

Doordat de luchthaven dicht bij het centrum ligt zijn taxi's zeer goed betaalbaar. Taxi's werken met een vast tarief, afhankelijk van de wijk van uw hotel, de extra bagage en avondtoeslagen. Een normale rit naar een hotel in het centrum zal tussen de 20 en 27 euro kosten.

3) Met een huurauto

Gaat u vanaf Napels een rondreis maken door Zuid-Italië en de Amalfikust? Dan kunt u ook een auto huren op het vliegveld van Napels. Let wel op dat u een hotel boekt met goede parkeergelegenheden aangezien het verkeer in Napels centrum chaotisch is. Wij hebben hele positieve ervaringen met autoverhuur op het vliegveld via Easyterra, waarbij alle aanbieders met elkaar vergeleken worden. Bekijk de opties via onderstaande zoekmachine:

4) Privé luchthaventransfer naar hotel

Zin in een zorgeloze vakantie? Boek dan vooraf de ophaalservice zodat uw privé transfer in de aankomsthal van de luchthaven al met een naambordje op u staat te wachten. Een privé transfer is in Napels erg goedkoop en heeft u al vanaf slechts 33 euro en kunt u eenvoudig online reserveren.

vliegveld Napels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.63%) 9 reviews
13 september 2022 : "Fantastische stedentrip in Napels en Italië gehad, mede door de goede reistips voor de bezienswaardigheden van Napels."