Napels / Tours & Activiteiten in Napels

Activiteiten & Tours in Napels

De beste tours, activiteiten, excursies en dingen om te doen in Napels

Tours en excursies Napels

Alle info over activiteiten, tours en excursies in Napels. Tips voor leuke tours, uitstapjes en dingen om te doen in Napels vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Napels

Op internet vindt u een ruim aanbod van tours, activiteiten, wandeltochten en excursies in en rond Napels. Per categorie heeft NapelsGids voor u de meest interessante activiteiten op een rij gezet:

1. Ontdek de stad met een gids

Wil je onder leiding van een gids verborgen plekjes van de stad ontdekken in combinatie met mooie verhalen over de stad? Maak dan een wandeling met een gids door Napels:

2. Bezoek het ondergrondse Napels

Onder de stad Napels bevindt zich een groot stelsel van gangen, grotten en catacomben waar tal van Romeinse restanten tot aan herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog te vinden zijn. De meeste van deze locaties van Ondergronds Napels zijn alleen te bezoeken onder leiding van een gids, zoals met onderstaande tours:

3. Omgeving van Napels

In dit artikel vertellen wij u uitgebreid over alle bezienswaardigheden in de omgeving van Napels, zoals de prachtige steden Sorrento en Positano aan de Amalfikust en de pittoreske eilanden Capri en Procida welke u met een veerboot kunt bezoeken:

4. Met een gids naar Pompeï, Herculaneum en/of de Vesuvius

Heeft u liever een compleet georganiseerde tour vanuit Napels naar de archeologische gebieden van Pompeï of Herculaneum? Of wilt u echt alles over de plekken te weten komen onder leiding van een professionele gids? Bekijk dan eens het aanbod van de volgende tours:

5. Culinaire activiteiten in Napels

Bent u een echte foodie? Dan is één van onderstaande culinaire activiteiten of rondleidingen misschien wel iets voor u:

tours in Napels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.63%) 9 reviews
6 februari 2024 : "Fantastische stedentrip in Napels en Italië gehad, mede door de goede reistips voor de bezienswaardigheden van Napels."